Portretfoto’s: Een foto is een blijvende herinnering daarom neem ik ruim de tijd voor een fotosessie, op locatie of bij jou thuis.
Er zijn verschillende mogelijkheden een foto van jezelf, je partner, familie, gezin, de kinderen en zelfs je huisdier hoort erbij.
Want “een goede portretfoto toont behalve het uiterlijk ook de innerlijke essentie van van de gefotografeerde. Mijn portretfoto's laten je zien zoals jij jezelf ziet, niet geposeerd, maar zoals jij echt bent.
 
Nabewerking
 
Ik bewerk elke foto individueel. Zo zorg ik bijvoorbeeld dat kleur, contrast en helderheid optimaal en consistent zijn en snijd misschien een foto iets bij. Soms retoucheer ik de foto ook een beetje om bijvoorbeeld net dat ene rode vlekje in je gezicht weg te halen. Maar, ik probeer het wel écht te houden – ik ga niet de vorm van je neus aanpassen in Photoshop. :-)
Ik verwerk vaak een combinatie van zwart-wit en kleurenfoto’s in mijn fotoseries. Sommige foto’s zijn simpelweg sterker in kleur, andere werken beter in zwart-wit. Voor portretfoto’s krijg je echter ook altijd de kleuren-versie, dan kun je zelf kiezen welke je wilt gebruiken.