Bruiloft: Jullie gaan trouwen!! Ruim voor de trouwdag ontmoeten wij elkaar en bespreken wij met elkaar wat jullie wensen zijn. Zodat de foto’s persoonlijk, intiemer en helemaal naar wens zijn.
Op de dag van jullie trouwen ben ik de hele dag aanwezig: vanaf het aankleden tot het feest is afgelopen. Jullie zullen mij nauwelijks zien, maar ik zie daarentegen alles.
Ik leg de mooie, dierbare en zeer intieme momenten van jullie ‘grote dag’vast en maak daar een mooie reportage en een zeer persoonlijk trouwboek van, met jullie eigen verhaallijn!
Jullie bruiloft, de meest speciale dag voor jullie! De emotie van de dag, zowel de lach als de traan, de mooie stofjes van je jurk, de prachtige kleuren van je boeket, het moment van het weggeven en de spetterende openingsdans tijdens jullie feest!
Kortom de hele dag leg ik mooi voor jullie vast zodat als jullie later de foto’s samen bekijken, jullie de dag opnieuw beleven.
Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto's ontstaat,
waarbij romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en `net even anders` foto's elkaar afwisselen.
Sfeer en creativiteit vind ik heel belangrijk bij het maken van een bruidsreportage.
Dat kan vooral als de 'klik' tussen jullie en de fotograaf goed is.
Dat straalt van de foto's af en zullen jullie met veel plezier terugkijken op de foto's van jullie trouwdag.